0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
CSYHJRS Grele Mobilier de Ridicare Kit, 5 Piese de Mobila Set de scule, Transport Mobila de Ridicare Grele Umpluturi Mișcare Instrument cu 4 Slidere, pentru Frigider, Canapea (Culoarea : Galbenă)

CSYHJRS Grele Mobilier de Ridicare Kit, 5 Piese de Mobila Set de scule, Transport Mobila de Ridicare Grele Umpluturi Mișcare Instrument

RON 177.80
En el almacén

Din mărfuri

▼Design Ergonomic de : mobila de ridicare folosește principiul efectului de levier, permițându-vă pentru a ridica cu ușurință și pentru a muta grele de mobilier și aparate, fără a strecurat înapoi.Mânerul adoptă toate-închise din cauciuc moale pentru a crește frecare, mai convenabil de a folosi. ▼Ușor De Utilizat:5 piese de mobilier în mișcare instrumente vă pot ajuta să treceți grele și mari de mobilier sau aparate cu ușurință.Se poate ridica de mobilier cu o singură mână, ușor de asamblat, fără instrumente; lift, poziția, diapozitiv, pentru a regla și nivelul de aparate electrice și mobilier. ▼Ușor și în condiții de Siguranță în Mișcare : Acest Mobilier de Ridicare Set de instrumente de Mare pentru a ridica obiecte grele, mutarea & rearanjarea birou, mobilier și aparate fără deteriorarea.Panoul de protecție nu va deteriora mobila. ▼Trebuie să-Au Versatil Mobila Kit : Cu acest Mobilier de Ridicare Motor Set Unelte, puteți trece cu ușurință toate mobilier și echipamente grele de la un loc la altul pentru a rearanja mobilier de unul singur. ▼Atenția principală : Această ușor de a muta sistemul este folosit pentru mediul de transport mobilier,cum ar fi mediu, dulapuri,mediu mese,mediu, mașini de spălat,mediu frigidere,pentru a încerca pe gresie și netedă străzi,nu Poate Sprijini pentru mobila Mare.Covor străzile sunt interzise.Ușor pentru a ridica obiecte grele, mutarea & rearanjarea birou, mobilier și aparate fără nici damaging Comfortable Căptușit Handle The proiectat ergonomic de prindere este mult mai confortabil și economisirea forței de muncă.Convenabil Pulley ABS îngroșat scripeți sunt ultra-silențioasă în timpul transportului, nu va afecta alte persoane, și poate îmbunătăți eficiența de mișcare Gros Material The în mișcare instrumente adopte o bucată de turnare gros design anti-alunecare, mai eficient și wear Specification : numele Produsului : 5-piesă mobilă fier mover Product material : A3 fier ABS protecția mediului nou material4 triunghi discuri utilizarea q195 foaie de 1.0 MM grosime, volan ABS, anti-skid pad și utilizare mâner PVC, ranga folosește A3 din oțel trase la rece din oțel rotund 14 MM.Suprafața spray tratament.Sarcina : 400-500 KGProduct greutate : 2558g Product utilizare : Convenabil de a transporta mărfuri grele sau de mobilier este cel mai bun ajutor pentru mobilier life Packing Lista : triunghi de Fier scripete *4 Crowbar*1 If aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați din timp.Vom răspunde la e-mail în termen de 24 de ore și a vă oferi o soluție satisfăcătoare.

Este mai mare decât informațiile

Product name:
5-piece mobile iron mover
Product material:
A3 iron ABS environmental protection new material
4 triangle discs use q195 sheet 1.0MM thick, wheel ABS, anti-skid pad and handle use PVC, pry bar uses A3 steel cold drawn round steel 14MM. Surface spray treatment. :
Load:
400-500KG
Product weight:
2558g
Product use:
Convenient to carry heavy goods or furniture is the best helper for furniture life
Packing List:
Iron triangle pulley *4 :
Crowbar*1 :
If you have any questions, please contact us in time. We will reply to your email within 24 hours and provide you with a satisfactory solution. :

Produse din categorie