0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
CraftArtGo Univers pictura 5D DIY Diamant Truse de Pictura pictura Decorativa Burghiu Plin de Cristal Stras Broderie Cusatura Cruce cu Diamante mozaic (55X39CM/22X15in)

CraftArtGo Univers pictura 5D DIY Diamant Truse de Pictura pictura Decorativa Burghiu Plin de Cristal Stras Broderie Cusatura Cruce

RON 40.00
En el almacén

Din mărfuri

1.Default nava Rotundă burghiu,Dacă aveți nevoie de pătrat masini de gaurit sau Ai nevoie de o dimensiune personalizată,vă rugăm să ne trimiteți un mesaj!Vom verifica mesajul înainte de nava!Putem face orice dimensiune pentru tine!. 2.CE ESTE 5 D DIAMANT de PICTURĂ pentru tine?Vopsea de numere?Vopsea cu Diamante?Diamond Puncte?TOATE ACESTE!Doresc diamant truse de Pictura pentru copii sau Copii diamant de artă pentru copii, băieți și fete?. 3.PICTURA KIT-ul INCLUDE - panza,puncte rotunde,pas-cu-pas instrucțiuni clare și ușor de citit,ceara,o tava si un diamant pictura pen!Compatibil cu Diamant Dotz accesorii. 4.Wisseh picturi pentru adulți kit cu PICTURA DE NUMERE pentru adulți kituri au un frumos imprimate colorate de mătase atingere tesatura panza.Perfect pentru DECOR ACASĂ ca arta de perete și de perete decor. 5.CALITATEA și SIGURANȚA Noastră arte și meserii pentru femei adulte au fost testate cu NOI reglementări de siguranță.Bucurați-vă de Diamant Arta kituri pentru adulți cu încredere și știind că cele mai bune materiale au fost folosite.30% mai multe diamante includ.Dimensiune : 55 X39 CM/22 X15in.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie