0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Copilul de Artă Set de Culoare de Apă Pix Creion creioane Colorate Vopsea Pulbere de Desen Papetărie Instrument Roz Cadou Caz cu un Maner pentru Ridicat de Portabilitate.

Copilul de Artă Set de Culoare de Apă Pix Creion creioane Colorate Vopsea Pulbere de Desen Papetărie Instrument Roz Cadou Caz cu un

RON 88.40
En el almacén

Din mărfuri

Arta set este asamblat dintr-o varietate de colorat, instrumente de desen, fie că este pictură pictură în ulei, acuarelă, ilustrație, etc., poate satisface nevoile dumneavoastra.Culori luminoase, clare tușe, uniform colorat, culoare puternica adeziune.Vine cu o mare tri‑fold finisare cutie cu un maner pentru ridicat de portabilitate.Există un snap‑pe tavă, în cazul în care vă puteți plasa fiecare creion, marker, creioane și în propriul lor spațiu.Manopera amenzii și aspect frumos, ușor de transportat, roman și design unic.Caracteristică : 1. Arta set este asamblat dintr-o varietate de colorat, instrumente de desen, fie că este pictură pictură în ulei, acuarelă, ilustrație, etc., poate satisface nevoile dumneavoastra.2. Culori luminoase, clare tușe, uniform colorat, culoare puternica adeziune.3. Vine cu o mare tri‑fold finisare cutie cu un maner pentru ridicat de portabilitate.4. Există un snap‑pe tavă, în cazul în care vă puteți plasa fiecare creion, marker, creioane și în propriul lor spațiu.5. Manopera amenzii și aspect frumos, ușor de transportat, roman și design unic.6. Ca un cadou de papetărie box pentru copii, este practic și frumos, și‑a construit în suport retractabil se asigură că copiii si prietenii lor pot instala rapid și să se joace fericiți împreună.Caietul de sarcini : Conditon : 100% de Brand New Item Tip : Set de Arta pentru Kid Material : Plastic Color : Roz Lista de pachete : 1 x Cutie de Artă Set Cadou(Cutie cu dublu-verso placa de desen)(Inclusiv creioane Colorate x 12 Colored Creioane x 24 Crayons x 24 Oil Pictura Stick x 48 Solid Acuarelă x 18 Mini Creioane Colorate x 24 Ruler x 1 Paper Clipuri x 30 Brush x 1 Sponge x 1 Drawing Hârtie x 10 Pencil x 1 Pencil Ascuțitoare x 1 Paint Clip x 4 Palette x 1 Eraser x 1 White Lipici x 1 Plastic Clip de Hârtie x 3).

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie