0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
CHDHALTD Shell Forma de Cutie de Săpun Soap Suport cu Capac de Stocare Portabile Rack fel de Mâncare Caz Farfurie Acasă Container pentru a Călători Drumeții Duș(Gri)

CHDHALTD Shell Forma de Cutie de Săpun Soap Suport cu Capac de Stocare Portabile Rack fel de Mâncare Caz Farfurie Acasă Container pentru

RON 21.42
En el almacén

Din mărfuri

?Moale în textura de piele-friendly, în condiții de siguranță și non-toxice, rezistente la căldură, nici o schimbare de culoare, nu de rupere. ?Simplu stil și culoare, ușor pentru a se potrivi cu tema spațiu, ușor de curățat și uscat. ?Acesta poate fi uesd ca săpun, preparate pentru baie, cabină de duș, săpun titularului sau fel de mâncare burete suport pentru bucătărie. ?Vasul de săpun pentru adoptă cascada de auto-drenare structura, deci se poate scurge mai repede. ?Dacă aveți întrebări despre acest produs,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi!Vom răspunde în termen de 24 de ore și de a rezolva problema pentru tine.Vă mulțumesc pentru a cumpara!.Material : PPColor : Gri, Verde, Lumina, Pink Size : 13.7*11*5cm Type : Săpun Box Package1pcs Forma Coajă de Săpun Box Feature : Potrivit pentru baie sau bucatarie cu loc de săpun, Burete, etc.; păstrează săpunul uscat și curat,de mare pentru a opri moale săpun.Ușor de utilizat și curat.Notă : 1.Dimensiunea de măsurare manual, nu poate fi un 0 la 1 cm de eroare, aparține fenomen normal.2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie