0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
CBRIGHT 3pcs de prelucrare a Lemnului Gaura Patrata Burghiu Set Mortise Chisel de Biți pentru Dulgher DIY pentru prelucrarea Lemnului Gaura de Deschidere Proiect de prelucrare a Lemnului Instrumente (Trei Dimensiuni 5/16,3/8,1/2 Inch)

CBRIGHT 3pcs de prelucrare a Lemnului Gaura Patrata Burghiu Set Mortise Chisel de Biți pentru Dulgher DIY pentru prelucrarea Lemnului

RON 187.80
En el almacén

Din mărfuri

Produs Material : HSS; Duritate : HRC 48 de~50 de ani,durată lungă de viață, burghiul maneca are un design în formă de U pentru a facilita descărcarea de gestiune de așchii de lemn și de a îmbunătăți eficiența de foraj.Suport diametru : 19mm(aprox. 0.75 inch).Dimensiunea de prindere burghiu maneca pătrat masina de profilat trebuie să fie mai mare de 19mm (3/4 inch).Gaura patrata diametru : 8mm(5/16inch) Foraj de bază total lungime : 200mm(aprox 7.88 inch ).Profesionale de lemn burghiu, potrivite pentru construirea, instalarea, renovarea, industria de decor, etc. Nu este potrivit pentru prelucrare metal, sticlă, plastic, beton, gips-carton etc. Notă : - Aceasta trebuie să fie utilizate cu gaura patrata mașini de găurit (pătrat cep masini).Noi nu recomandăm insistent folosind burghie de mână sau burghiu obișnuit standuri (non-square mașini de cepuit) pentru a se potrivi acest burghiu pentru a face găuri pătrate.Suport diametru : 19mm(aprox. 0.75 inch).Dimensiunea de prindere burghiu maneca pătrat masina de profilat trebuie să fie mai mare de 19mm (3/4 inch).Gaura patrata diametru : 8mm(5/16inch) Foraj de bază total lungime : 200mm(aprox 7.88 inch ).Mâner diametru : aprox. 1/4; aprox. 5/16; aprox.3/8. Foraj de bază lungime : 200mm(aprox 7.88 inch ).Produs Material : HSS; Duritate : HRC 48 de~50 de ani,durată lungă de viață, burghiul maneca are un design în formă de U pentru a facilita descărcarea de gestiune de așchii de lemn și de a îmbunătăți eficiența de foraj.Pentru mortezat și de îmbinare cu putere și precizie.De înaltă eficiență de lucru.Atunci când se utilizează în mod continuu pentru o lungă perioadă de timp, să acorde o atenție pentru răcirea burghiului.Produs Material : HSS; Duritate : HRC 48 de~50 de ani,durată lungă de viață, burghiul maneca are un design în formă de U pentru a facilita descărcarea de gestiune de așchii de lemn și de a îmbunătăți eficiența de foraj.CARACTERISTICI : .Pentru mortezat și de îmbinare cu putere și precizie.De înaltă eficiență de lucru.Atunci când se utilizează în mod continuu pentru o lungă perioadă de timp, să acorde o atenție pentru răcirea burghiului.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie