0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Buzunar Receptor, SUNT LSB USB WFM LW Portabil Receptoare Radio pentru a Asculta

Buzunar Receptor, SUNT LSB USB WFM LW Portabil Receptoare Radio pentru a Asculta

RON 42.00
En el almacén

Din mărfuri

LNA Amplificator : Acesta este un receptor fără fir, cu o construit în amplificator LNA cu sensibilitate mai mare.Căști Stereo Interfata : Un receptor fără fir cu un căști stereo interfață care acceptă extern cablu de căști ca antenă FM.Portabil Receptor : Acest receptor fără fir poate fi usor de pus in orice buzunar, geanta sau torpedou.FM Filtru Trece Bandă : receptorul wireless are o construit în FM filtru trece-bandă, care are mai bine de FM selectivitate.Corp din Aliaj de aluminiu : receptorul corpul este mic și ușor, corp din aliaj de aluminiu și cel mai mare ecran OLED reduce dificultatea de muncă.Caracteristică : 1. Corp din Aliaj de aluminiu : receptorul corpul este mic și ușor, corp din aliaj de aluminiu și cel mai mare ecran OLED reduce dificultatea de muncă.2. Căști Stereo Interfata : Un receptor fără fir cu un căști stereo interfață care acceptă extern cablu de căști ca antenă FM.3. FM Filtru Trece Bandă : receptorul wireless are o construit în FM filtru trece-bandă, care are mai bine de FM selectivitate.4. LNA Amplificator : Acesta este un receptor fără fir, cu o construit în amplificator LNA cu sensibilitate mai mare.5. Portabil Receptor : Acest receptor fără fir poate fi usor de pus in orice buzunar, geanta sau torpedou.Caietul De Sarcini : Tip De Element : Radio De Buzunar Receiver Material : Aluminiu Alloy Model : Si-3071. Receptorul se bazează pe SI473 X principiu structura și funcția poate fi determinată de încărcat software2. Gama de frecvență : 300 KHZ-108 MHZ3. Suport Demodulare Analog Modulatie : AM, LSB, USB, WFM, LW4. BW Gama : 0.5 KHz/1 KHz/1.2 KHz/1.8 KHz/2 KHz/2.2 KHz/2.5 KHz/3 KHz/4 KHz/6 KHz;5. Cu un 1.3 în Ecran OLED;6. Reglabil BFO;7. Modul de operare include un CE11 puls encoder și 9 lumina butoane;8. Alimentat de construit în baterie și USB, și a liniar baterie de litiu de management de încărcare, care poate fi perceput prin TIP C.Model de baterie : baterie cu Litiu (Construit în Baterie Livrate) Capacitatea Bateriei : 2000 m Ah9. Construit în LNA este utilizat pentru a crește intervalul dinamic al receptorului, care poate fi controlat de comutatorul de pe partea stângă a fuselajului.10. Conectarea la calculator prin USB pentru a personaliza funcția.11. Adopta un sunet de înaltă calitate cavitatea difuzoare;12. SMA antenă tip soclu;13. Apăsați lung pe butonul de sus "FRE Start" pentru a porni și opri, reglaj setare de frecvențe, etc.;14. Căști Stereo interfață cu antenă FM funcția;Model de Baterie : Litiu Battery Battery Capacitate : 2000 m Ah (Livrate împreună cu Built-am.

Este mai mare decât informațiile

Item Type:
Pocket Radio Receiver
Material:
Aluminum Alloy
Model:
Si-307
1. The receiver is based on the SI473X principle structure, and the function can be determined by the loaded software :
2. Frequency Range:
300KHZ-108MHZ
3. Support Demodulation Analog Modulation:
AM, LSB, USB, WFM, LW
4. BW Range:
0.5KHz/1KHz/1.2KHz/1.8KHz/2KHz/2.2KHz/2.5KHz/3KHz/4KHz/6KHz;
5. With a 1.3in OLED Display; :
6. Adjustable BFO; :
7. The operation mode includes an EC11 pulse encoder and 9 light touch buttons; :
8. Powered by built in battery and USB, and has linear lithium battery charging management, which can be charged through TYPE C. Battery model:
Lithium battery (Built in Battery Shipped)
Battery Capacity:
2000 mAh
9. The built in LNA is used to increase the dynamic range of the receiver, which can be controlled by the switch on the left side of the fuselage. :
10. Connect to the computer via USB to customize the function. :
11. Adopt high quality sound cavity speakers; :
12. SMA type antenna socket; :
13. Long press the top knob FRE Start to turn on and off, tuning frequency setting, etc.; :
14. Stereo headphone interface with FM antenna function; :
Battery Model:
Lithium Battery
Battery Capacity:
2000 mAh (Shipped with Built i

Produse din categorie