0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Bicicleta de Lumină Difuzor Bluetooth, Wireless Bicicleta Difuzor cu Sunet Puternic și Bogat Bass, Bluetooth V4.1+EDR și Lanterna LED-uri, IPX4 rezistent la apa Outdoor Portabil Difuzoare cu Montare pentru Biciclete de Echitatie.

Bicicleta de Lumină Difuzor Bluetooth, Wireless Bicicleta Difuzor cu Sunet Puternic și Bogat Bass, Bluetooth V4.1+EDR și Lanterna LED-uri,

RON 163.60
En el almacén

Din mărfuri

【Uimitoare de Sunet și Bas Îmbunătățit】Această vorbitori în aer liber este conceput cu high-performance driver și radiator pasiv bas, care va oferi un super sunet puternic si un bass puternic, cu o claritate excepțională și zero distorsiuni. 【Un Must have pentru Amatorii de Ciclism】Acest unic biciclete boxe bluetooth caracteristică flexibil și solid suport de montare.Cicliștii pot ajusta cu ușurință pe bicicleta lor handbar ferm și bucurați-vă de muzică frumoasă pentru a face mersul mai fascinant. 【Mână Liberă Funcție și de Lumină LED】pur și simplu Prin apăsarea unui buton de pe wireless bluetooth speaker, se poate ridica și închide un apel de intrare atunci când este conectat la telefonul mobil.Mai mult decât atât, difuzor portabil are o lanternă cu LED-uri de lumină cu două model pentru a fi extrem de util în întuneric. 【Puternic de Viață a Bateriei și Timp de Redare de Lungă】built-in 1050m Ah Li-baterie în aer liber difuzor bluetooth a trecut stricte îmbătrânirea bateriei de testare, care se extinde durata de viață a vorbitorului.Acesta va fi jucat timp de 5 ore cu nici o problemă atunci când complet încărcată. 【Design portabil și rezistent la Stropire】dimensiunea acestui portabil de boxe bluetooth este doar 115mm*65mm*55mm, ceea ce face convenabil pentru a fi purtat peste tot.Cu IPX4 rezistent la apa de rating, acest difuzor rezistent la apa poate rezista pentru lumina stropilor de apă sau ploaie ușoară.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie