0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Baie de picioare Barre/Picior de Lemn Bazin Pedichiura Castron Spa Acasă Stejar Baie de Picioare Butoi Rezistente la Coroziune, Netede Baie de Picioare Caldă Barrel25cm (Culoare : Nu capac)

Baie de picioare Barre/Picior de Lemn Bazin Pedichiura Castron Spa Acasă Stejar Baie de Picioare Butoi Rezistente la Coroziune, Netede

RON 1025.06
En el almacén

Din mărfuri

★ Această baie este vital pentru fiecare familie.Adulții sau copiii o pot folosi, iar studiile au arătat că înmuiere în fiecare zi poate ajuta la somn. ★ Cameră spațioasă, această baie este de asemenea potrivit pentru înălțimea de picioare și glezne. ★Material : de înaltă calitate, de eucalipt, de culoare luminoase, clare cereale lemn, lemn natural nod, robust și durabil. ★ Dimensiuni : inaltime 25 cm, nivelul apei 15 cm (inclusiv) -18 cm (fără taxe). ★ Elegant din lemn de culoare cu dublă clasică-față de design, simplu și neted.Atunci când este utilizat, cred că vă va plăcea noastre de baie, acesta va ajuta la reducerea oboselii, la sfârșitul zilei și va ajuta foarte mult somn.Comparativ cu design electronic, aceasta cada nu este doar mai ieftin, mai sigur, electronic design a riscului de scurgere, nici un zgomot, dar cada noastră este accesibil și funcțional identice pentru echipamente electronice.Dimensiuni : înălțime 26cm Water nivel înălțime : 15 cm (inclusiv) -17 (anhidru) Material : Beech Applicable scena : sănătate massage Whether cu masaj : no Is-l manual : yes Material : wood Suitable pentru mulțimea : copii, adolescenți, adults Coverage : Coveragenote : 1. Din cauza probleme de iluminat, produse și imaginile pot avea o ușoară culoare, vă rugăm să consultați produsul real.2. Deoarece produsul este realizat din lemn natural, textura pot fi ușor diferite de imagine.3. Ora de sosire : 10-20 de zile.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie