0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
AYLYHD în poziție Verticală Walker, Ajutoare de Mers pe jos pentru Seniori Ridice Pliere Rollator Walker Capacitate de Incarcare de 100kg cu Cotiere Capitonate,10 Trepte Reglabile pe Înălțime (Size : O)

AYLYHD în poziție Verticală Walker, Ajutoare de Mers pe jos pentru Seniori Ridice Pliere Rollator Walker Capacitate de Incarcare de

RON 1077.60
En el almacén

Din mărfuri

❤ Multi-funcțional sida : Ajuta la vârstnici și la pacienții de mers pe jos, ajuta pacientii relua de formare, stai jos și de odihnă, inclusiv perne și roți. ❤ Înaltă calitate și material rezistent : aviație-calitate din aliaj de aluminiu, acest material este anti-oxidare, se păstrează luminos pentru o lungă perioadă de timp, și nu transforma negru.Bătrânul se poate conduce cu ușurință și să suporte 100 de kilograme. ❤ Inaltime de ajustare : 10 înălțime poate fi ajustată, potrivit pentru persoanele 140-205cm, un singur buton, pliere rapid, ușor de transportat, potrivit pentru interior și de călătorie. ❤ Ocupe de Burete : un material moale si confortabil pentru a proteja mâinile tale, mai confortabil și non-alunecare, confortabil și în siguranță în același timp. ❤ Ne exprimam vinde produse de înaltă calitate pentru persoanele în vârstă și cu handicap, oferim cel mai prietenos serviciu, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați 24 de ore pe zi.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie