0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
ASZX Femei de Moda Boem Benzile de Păr Benzi de Imprimare de Epocă Cruce Turban Bandaj Bandane Bentițe 113 (Culoare : Rosu, Dimensiune : Unul Mărime)

ASZX Femei de Moda Boem Benzile de Păr Benzi de Imprimare de Epocă Cruce Turban Bandaj Bandane Bentițe 113 (Culoare : Rosu, Dimensiune

RON 65.40
En el almacén

Din mărfuri

【Confort de durată】Proiectat pentru confort de neegalat, și a făcut pentru uzura de zi toate, astfel încât să puteți uita de lenjeria intima. 【bouncy】fi frumos elastic.Acoperă ușor pielea ta, să nu arate lenjeria intimă a se potrivi picioare, fără tăiere, betelie nu se taie sau să sape în piele.Confortabil de purtat și rămâne în vigoare pe tot parcursul zilei. 【Respirabil】chilotei fără Sudură utilizate Latex free invizibil chilotei cu largă respirabil picioare pentru un plus de protecție, respirabil și sănătos.Nu merge cu orice tip de mișcare.Potrivit pentru acasă, somn și utilizarea de zi cu zi. 【întreținere】 vă Rugăm mână spală cu apă rece, de culoare inchisa separat, uscat cu tambur mic, nu de fier, nu înălbitor.În scopul de a evita în scădere, vă rugăm să stea uscat sau uscat cu tambur mic. 【Satisfacție Servicii】Suntem atât de încrezători în calitatea produselor noastre pe care .Dacă găsiți că produsele noastre au probleme de calitate, trebuie doar să ne contactați și vom rezolva problema pentru tine imediat.Caietul de sarcini : Standard Product : 100% de brand newcolour : Galben, albastru, rosu, negru, whitesize : Unul sizematerial : Cloth Function : Respirabil,hip lift, fără sudură, nici o urmă, tummy Package include : 1*1 bucată de Panties Note : în Funcție de monitor, de culoare pot apărea erori.Vă rugăm să verificați dimensiunea diagramă inainte de a cumpara.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați-ne în timp, vom răspunde în termen de 24 de ore.

Este mai mare decât informațiile

Standard :
Product:
100% brand new
colour:
Yellow, blue, red, black, white
size:
One size
material:
Cloth
Function:
Breathable,hip lift, seamless, no trace, tummy
Package includes:
1*1 piece of Panties
Note:
Depending on the monitor, color errors may occur. Please check the size chart before buying. If you have any questions, please contact us in time, we will reply you within 24 hours.

Produse din categorie