0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Amestecati Mătură, Mătură de Paie Măturat Praful Moale, Naturale, Tradiționale, Nu Statice Realizate manual Puteți Închide agh (Size : 20x18cm)

Amestecati Mătură, Mătură de Paie Măturat Praful Moale, Naturale, Tradiționale, Nu Statice Realizate manual Puteți Închide agh (Size

RON 220.64
En el almacén

Din mărfuri

De BUNĂ CALITATE Naturale din asia mătura iarba este principalul material de acest matura tel.Este moale, ușor și durabil, acest mătură de paie va oferi usurinta de utilizare.IDEE de DECOR - de Ce nu face casa ta iasă în evidență cu această paie de matura tel?Spațiul de ansamblu va deveni cu siguranta mai impresionant!.Un ELEMENT DECORATIV - aceasta nu este doar o mătură pentru zdrobitoare, dar, de asemenea, un element de decor!Hang mătură mică de lângă șemineu pentru a oferi spațiu de locuit un pic de rustic, vintage vibe!.Material : sorg răsaduri ( greutate de lumină,moale).Dimensiune : 9x8cm,20x18cm.De uz casnic Unghi Mături, curat fiecare colțuri, atât adulții, cât și copiii pot folosi cu ușurință această mână de paie de mătură pentru a curăța fiecare colt din casa, birou sau orice spatiu.Nume : Broomquantity : 1 Craft : mână-woven Color : colorful Style : simplu Aplicabile locuri : în interior și în aer liber★ Alte instrucțiuni : 1. Atunci când se utilizează un produs nou, matura linie va cădea, iar acest fenomen nu se va produce după repetate use2. apă caldă,curate,ventilate,dry3. Nu utilizați prea multă forță atunci când se utilizează, în caz contrar aceasta va scurta durata de serviciu life4. Utilizarea suspensiei spate de ventilație pentru a menține prototip și pentru a evita umezeala.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie