0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Akozon Copilul De Desene Animate Camera Copii Mini Aparat De Fotografiat Digital Copii, Camere Copii, Cadouri De Mare De Pixeli De O Cheie De Înregistrare Video Copii Mini Camera Video(Galben)

Akozon Copilul De Desene Animate Camera Copii Mini Aparat De Fotografiat Digital Copii, Camere Copii, Cadouri De Mare De Pixeli De

RON 110.40
En el almacén

Din mărfuri

Cel Mai bun Cadou : Copii, camere oferi copiilor cea mai bună creștere cadou, permițându-le să descopere frumusețea și de a explora frumusețea lumii.formă frumoasă de design, anti-alunecare, frecare, confortabil și blând prindere, de îngrijire pentru copii pielea de licitație.Mai multe Desene animate Moduri : Vine cu 16 tipuri de frontiere, 15 de tipuri de filtre, și o varietate de elemente de recuzită, desene animate moduri, astfel încât să puteți juca în mod liber creația ta.Mare de Pixeli : 200 W pixel aparat de fotografiat este mai clară, calitatea imaginii este plin de culoare, și este viu reprodus,vă permite să capturați mai multe detalii.O Cheie de Înregistrare Video : 1920 x 1080 P video de înaltă definiție, utilizați video pentru a înregistra exclusiv amintiri din copilărie și-a construit În Puzzle Jocuri : Suport MP3 redare muzică, sunet moale de calitate, face copilăria mai colorate. 【Bune cadouri pentru Copii】Folosi acest drăguț aparat de fotografiat pentru a înregistra momentele minunate de creșterea copiilor, O distracție camera făcută special pentru copii, care să permită copiilor să exploreze lumea lor, le aduce noua sursă de inspirație pentru a lua imagini.Cum să Utilizați : 1. Apăsați lung butonul de alimentare pentru a porni 2. Selectați funcția de aparat de fotografiat 3. Apăsați scurt butonul declanșator pentru a trage 4. Faceți clic pe sus și în jos tastele pentru a comuta filtrul/fotografie efect 5. Apăsați lung în sus și în jos tastele pentru a mări și să ia fotografii caietul de sarcini : Tip de Element : Camera Copiilor-Material : ABS+Silicon Display : 2.0 Inch Ecran IPS Rezolutie : 720 x 320 Obiectiv Unghi de Vizualizare : 100° Pixel aparat de Fotografiat : 200 W Format Foto : JPG Rezolutie Video : 1080 P : 1440 x 1080 720p : 1280 x 720 VGA : 640 x 480 Extinderea Memorie : Card de Memorie, Suport Maxim 32 G (Trebuie să Fie Achiziționate Separat) Caracteristică : de Înregistrare a fotografiilor, de Distribuție, de Redare, Jocuri, Autocolante foto suportă Limbile : rusă, Chineză, engleză, Japoneză, coreeană, Japoneză, etc.Baterie : Construit În Baterie Litiu 400m Ah Lista Pachet : 1 x Camera Copilului 1 x Anti-a Pierdut Coarda 1 x Cablu de Încărcare 1 x Manual Notă : Construit în baterie delivery Please rețineți că culoarea de încheietura curea de acest produs va fi trimis la întâmplare, vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.

Este mai mare decât informațiile

Item Type:
Children's Camera
Material:
ABS+Silicone
Display:
2.0 Inch IPS Screen
Screen Resolution:
720 x 320
Lens Angle of View:
100°
Camera Pixel:
200W
Photo Format:
JPG
Video Resolution:
1080P
Memory Expansion:
Memory Card, Maximum Support 32G (Need to Be Purchased Separately)
Characteristic:
Photo Recording, Timing, Playback, Games, Photo Stickers
Support Languages:
Russian, Chinese, English, Japanese, Korean, Japanese, etc.
Battery:
Built In Lithium Battery 400mAh
Package List:
1 x Child Camera :
1 x Anti Lost Rope :
1 x Charging Cable :
1 x Manual :
Note:
Built in battery deliveryPlease note that the color of the wrist strap of this product will be sent randomly, please make sure you don't mind before ordering. :

Produse din categorie