0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
A20S Înlocuire Ecran pentru Samsung Galaxy A20S A207 SM-A207F 2019 Display LCD Piese de schimb Touch Screen Digitizer Asamblare cu Instrumente (Nu pentru A20/A02/A02s)

A20S Înlocuire Ecran pentru Samsung Galaxy A20S A207 SM-A207F 2019 Display LCD Piese de schimb Touch Screen Digitizer Asamblare cu

RON 71.96
En el almacén

Din mărfuri

【Compatibil】 : compatibil Doar cu Samsung Galaxy A20 S A207 SM-A207 F 2019 display lcd.Vă rugăm să verificați versiunea dvs. de telefon înainte de a cumpăra.În cazul în care cumpărătorul cumpără versiunea greșită și vrea să se întoarcă, apoi, cumpărătorii trebuie să plătească propria lor poștale, am numai rambursarea costurilor pe produse. 【Probleme de daune】 : Înlocuiți deteriorate sau avariate, ecran sau ecran tactil nu funcționează corect.Nu vă vom returna produsul dacă acesta este deteriorat în timpul procesului de instalare.Dacă primiți un produs defect, vă rugăm să ne furnizați o fotografie.Ne va ajuta să retrimiteți o noua inlocuire lcd. 【Instrumente】 : instrumentul este un cadou gratuit și nu poate fi garantat, folosind toate telefoanele modele.În cazul că instrumentele nu sunt potrivite sau instrumente deteriorat, nu vom oferi o rambursare.Vă mulțumesc pentru înțelegere. 【Calitate】 : Fiecare lcd inlocuire sticla este testat discret înainte de expediere, astfel încât este pe deplin confirmat și funcționează bine. 【Notă】 : ecran de asamblare aparține sensibile și fragile obiecte, vă rugăm să nu utilizați forță excesivă și să fie atenți atunci când instalarea, în cazul în care produsul este rupt.Dacă nu ești bun la instalare, este recomandat pentru a cere profesioniști să-l instalați.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie