0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
6 BUC Agrafe de Par Cu Cristale Strălucitoare pentru Femei și fete,Moda Hair Styling Clipuri pentru Uzura de zi cu Zi, Clip de Păr Cristal cu Strasuri (în formă de Lacrimă) (Dreptunghi și formă de picătură mix)

6 BUC Agrafe de Par Cu Cristale Strălucitoare pentru Femei și fete,Moda Hair Styling Clipuri pentru Uzura de zi cu Zi, Clip de Păr

RON 25.98
En el almacén

Din mărfuri

【Trendy Modele】 : conceput fără dinți, care nu va lăsa cutelor de pe păr chiar și după mult timp de a purta. 【Mare Valoare Agrafe de par】 : veți primi 6 buc agrafe de par și 3 culori frumoase ,Se potrivesc aproape toate tinutele, culori de păr și coafuri. 【Durabil si Usor】 : Fiecare fir de par clip este făcut de înaltă calitate din pietre și aliaje,și este făcut de profesioniști DIY de mână de decizie.durabil și robust.pietre placare pe clip suprafață a le face luminoase și atractive. 【Dimensiune si Culoare】 : în formă de Lacrimă, cu dimensiuni compacte (3x 1"/7.6 x 2,5 cm),3 culori pentru diferite spirit de zi cu zi și de dating. 【Se potrivesc pentru cele Mai multe Ocazii】 : Aceste moda ace de păr pentru a se potrivi orice ocazie pentru femeile de toate varstele Dacă parul lung sau scurt, poate a le ține în loc.conceput fără dinți, care nu va lăsa cutelor de pe păr chiar și după mult timp de a purta.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie