0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
[2-Pack] Încărcător Cablu pentru Fitbit Inspira 2 (Nu pentru Inspire hr & Luxe), pentru Fitbit Inspira 2 Tracker de Fitness, Înlocuire Cablu de Încărcare Accesoriu pentru Fitbit Inspira 2 (3.3 ft/1.0 ft)

[2-Pack] Încărcător Cablu pentru Fitbit Inspira 2 (Nu pentru Inspire hr & Luxe), pentru Fitbit Inspira 2 Tracker de Fitness, Înlocuire

RON 17.98
En el almacén

Din mărfuri

[Modele compatibile] Acest încărcător cablu se potriveste pentru a Inspira 2 Tracker de Fitness Numai, nu se potrivește pentru a Inspira/ Inspire HR Tracker. [Încărcare în condiții de siguranță] : Această înlocuire Inspira 2 cablu de încărcare este construit-in PCB și-a făcut printr-sute de teste pentru a oferi stabil și rapid de încărcare pentru a vă inspira 2. [100cm Lungime Cablu] Face inspira 2 perceput în mai convenabil. [Premium Material] Fabricat din TPE și materiale TPU, care permite mai mult timp folosind timp.Pachet Inclusiv 2-Pack Cablu de Încărcare pentru a vă Inspira 2 Tracker de Fitness.Notă : dispozitivul nu este inclus. [Modele compatibile] Acest încărcător cablu se potriveste pentru a Inspira 2 Tracker de Fitness Numai, nu se potrivește pentru a Inspira/ Inspire HR Tracker.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie