0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
10 Buc Burete de Lustruire, Polizare Ceara Pad Kit pentru Masina de Lustruit Buffer Cu Drill Adapter Polizor unghiular cu motor (5寸)

10 Buc Burete de Lustruire, Polizare Ceara Pad Kit pentru Masina de Lustruit Buffer Cu Drill Adapter Polizor unghiular cu motor (5寸)

RON 60.78
En el almacén

Din mărfuri

♒Materiale de înaltă calitate : burete de lustruire pad-ul este fabricat de înaltă calitate burete + vata + plastic + metal.Este un material poros cu o buna rata de absorbție a apei și poate fi folosit pentru curățarea articole. ♒Service în garanție : brand-ul nostru este susținută de garanție de produs de înaltă calitate și servicii post-vânzare.Dacă aveți întrebări despre produs, vă rugăm să nu ezitați să contactați noastre de servicii pentru clienți profesionale, vă vom oferi servicii eficiente.Rezolva problema pentru tine. ♒Reutilizabilă de mai multe ori : lavabil, reutilizabil, economice și practice.Adaugă lustruire lichide (pastă, de pudră) și să-l utilizați pe suprafața lustruită a obține rezultate mai bune.Economisi bani fără a deteriora suprafața.Ele sunt ușoare și ușor de asamblat. ♒Potrivit pentru lustruire : lustruit burete pad kit poate fi folosit pentru epilarea cu ceara de lustruit și de etanșare glazura de diferite vopsele pentru a curăța și de a îmbunătăți luminozitatea, și este folosit pentru lustruit mașina detalii. ♒ Ușor și rapid de utilizat : suport Adeziv, puteți schimba pad în doar câteva secunde.Este mai ușor și mai repede decât manual de slefuire si lustruire de proces.Bureți de diferite culori și moliciune sunt potrivite pentru lustruire dur și zone mici. ♒Service în garanție : brand-ul nostru este susținută de garanție de produs de înaltă calitate și servicii post-vânzare.Dacă aveți întrebări despre produs, vă rugăm să nu ezitați să contactați noastre de servicii pentru clienți profesionale, vă vom oferi servicii eficiente.Rezolva problema pentru tine. ♒Materiale de înaltă calitate : burete de lustruire pad-ul este fabricat de înaltă calitate burete + vata + plastic + metal.Este un material poros cu o buna rata de absorbție a apei și poate fi folosit pentru curățarea articole. ♒Reutilizabilă de mai multe ori : lavabil, reutilizabil, economice și practice.Adaugă lustruire lichide (pastă, de pudră) și să-l utilizați pe suprafața lustruită a obține rezultate mai bune.Economisi bani fără a deteriora suprafața.Ele sunt ușoare și ușor de asamblat. ♒Potrivit pentru lustruire : lustruit burete pad kit poate fi folosit pentru epilarea cu ceara de lustruit și de etanșare glazura de diferite vopsele pentru a curăța și de a îmbunătăți luminozitatea, și este folosit pentru lustruit mașina detalii. ♒ Ușor și rapid de utilizat : suport Adeziv, puteți schimba pad în doar câteva secunde.Este mai ușor și mai repede decât manual de slefuire si lustruire de proces.Bureți de diferite culori și moliciune sunt potrivite pentru lustruire dur și zone mici.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie