0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
1-3-6 Ani Copii Biciclete Pliante Glezna Tricicleta Baby Mașină de Jucărie Pliabil Portabil Afară [Îngroșat Burete Scaun] (Culoare : Rosu)

1-3-6 Ani Copii Biciclete Pliante Glezna Tricicleta Baby Mașină de Jucărie Pliabil Portabil Afară [Îngroșat Burete Scaun] (Culoare

RON 545.84
En el almacén

Din mărfuri

Puteți reveni acest produs pentru orice motiv : nu există taxe de transport.Elementul trebuie să fie returnate în stare nouă și nefolosite.Du-te la Ordinele Dumneavoastră de a începe returul.Imprimare revenirea etichetă de expediere.Nava asta!.Puteți reveni acest produs pentru orice motiv : nu există taxe de transport.Elementul trebuie să fie returnate în stare nouă și nefolosite.Du-te la Ordinele Dumneavoastră de a începe returul.Imprimare revenirea etichetă de expediere.Nava asta!. ♥[Un singur buton de pliere] : dimensiuni Mici, pliabil, ușor de transportat și depozitat. ♥[Structură triunghiulară] : siguranța triunghi structura are o puternică stabilitate, soliditate și durabilitate.Acesta protejează copilul de la care se încadrează în faza de învățare, fără deformarea roata auxiliar. ♥[Scaun confortabil] : este mult mai convenabil de a transporta și copilul e structura corpului uman este respirabil și confortabil. ♥[A se potrivi cadru] : oțel Selectate din material plastic, durabil, pentru a preveni care se încadrează, polițiștii de siguranță. ♥ [Alunecare pedalei] : Non-alunecare pedale, de siguranță, de protecție. ● pentru că bicicleta este foarte sigur, ușor de transportat și de stocare, în scopul de a asigura siguranța copilului, a fost aranjat astfel încât să nu cadă non-alunecare pedale și bancheta din spate.Puteți avea grijă de copilul oricând, oriunde.Nume produs : Copii tricycle Age : 1-3-6 ani old Material : oțel pipe Product greutate : 5.5 kg Color : roșu, galben, white Size : 57 X74 X35 CMProduct caracteristici : greutate redusa, absorbție de șoc, rezistență la uzură.Notă : 1. recomandările producătorului este de 1-6 ani, vă recomandăm să alegeți înălțimea copilului dumneavoastră.2. îmbrăcăminte îmbrăcăminte de protecție, nu ar trebui să fie utilizate pentru transport.3. Vă rugăm să utiliza sub directa supraveghere a unui adult.4. În cazul în care copiii sunt prea tineri, ei sunt dezechilibrate, până când nu au un control bun al tricicleta, părinții ar trebui să acorde mai multă atenție copiilor.5. Atunci când se efectuează măsurători manuale, deoarece produsul erori sunt incluse tricicleta doar unele de culoare.Acest produs de 1-3 Cm.Te rog, diferite de afișare, care se sho.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie